Ekologische tuinier-vereniging De Nijvere Pier

Een tuin huren  

Wat zijn de voorwaarden voor lidmaatschap en het huren van een tuin?

  • Minimaal 16 jaar zijn en woonachtig in de regio Utrecht;
  • De ecologische principes onderschrijven en ook actief in praktijk willen brengen bij het telen van groente, fruit en bloemen (wát precies, dat mag iedereen zelf weten);
  • Bereid zijn om bij te dragen aan het algemeen onderhoud van het groen en de voorzieningen tijdens de maandelijkse werkmiddagen.


Wanneer kom ik in aanmerking voor een tuin?

Dat is niet te voorspellen. Op dit moment (spetember 2021) zijn er geen tuinen vrij. Er is voorlopig ook weinig kans op een tuin, want het verloop is klein en we hebben al een wachtlijst van meer dan 30 'kandidaat-leden'.


Ik wil toch graag op de wachtlijst. Hoe meld ik me aan?

Alleen kandidaat-leden worden op de wachtlijst geplaatst. We vragen hiervoor een bijdrage van €15,- per jaar. Als tegenprestatie word je dan alvast aangemeld bij AVVN en ontvang je 4x per jaar haar kwartaalblad 'De Tuinliefhebber'.

Je kunt je aanmelden via het AANMELD-FORMULIER onder 'Contact'.

Als je zin én tijd hebt om - in afwachting van een eigen tuin - alvast te komen meehelpen met het onderhoud van het 'algemeen groen' (waaronder een heemtuin-achtig bosstrookje op de grens van ons terrein), vermeld dat dan bij je aanmelding. In dat geval zullen we zeker contact met je opnemen als we behoefte hebben aan extra handen daarvoor!